Aurinkovoimalan hankinta Mollikasta

Kohteen suunnittelu

Voimalan suunnittelu on tärkeä osa kokonaisuutta, esimerkiksi paneelien suuntaus ja kallistuskulma vaikuttaa paljon aurinkovoimalan tuottoon

Laadukkaat tarvikkeet

Aurinkopaneelimme ovat uusinta teknikkaa ja saat aina markkinoiden pisimmät takuut.

Asennus

Meillä aurinkovoimalan suunnittelija ja asentaja toimivat saumattomassa yhteistyössä. Voit nukkua yösi rauhassa.

Asennuksen jälkeen

Kun kohde on asennettu ja kytketty sähköverkkoon lähetämme sinulle laskun ja erittelyt kotitalousvähennystä varten.

Kohteen suunnittelu

01

Voimalan suunnittelu on tärkeä osa kokonaisuutta, esimerkiksi paneelien suuntaus ja kallistuskulma vaikuttaa paljon aurinkovoimalan tuottoon, myös mahdolliset varjostukset tulee ottaa asennussuunnassa huomioon.

Aurinkovoimalan koko lasketaan usein kolmannekselle vuosikulutuksesta. Nykypäivänä sähkönmyynti on kannattavaa, ja moni laittaa katon täyteen, ja myy ylijäämän sähköyhtiölle.

Mollikka hoitaa aina kohteen suunnittelun, tarvittavat viranomaisluvat ja ilmoitukset verkkoyhtiölle

Laadukkaat tarvikkeet

02

Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien ja tunnetuimpien maahantuojien kanssa. Olennaisimmat osat ovat aurinkopaneeli, paneelien kiinnitysjärjestelmä ja invertteri.

Aurinkopaneelimme ovat uusinta tekniikkaa, ja saat aina markkinoiden pisimmät takuut!

Asennus

03

Palvelulupauksemme “KANNATTAVAA AURINKOSÄHKÖÄ”, keskeisin kivijalka on laadukas asennustyö. Asennustiimimme tehokkuus ja ammattitaito takaavat loistavan asiakaskokemuksen. Kymmenen vuoden kokemus monipuolisista kiinteistöjen sähköasennustöista, sekä kattava rakennus- ja peltialan osaaminen, ovat valttimme laadukkaaseen lopputulokseen.

Turvallisuudesta emme tingi! Asennustyö suoritetaan aina turvallisesti ja asianmukaisia työvälineitä käyttäen. Noudatamme aina alan standardeja, hyviksi koettuja asennustapoja sekä pelastuslaitoksen antamia suosituksia.

Meillä aurinkovoimalan suunnittelija ja asentaja toimivat saumattomassa yhteistyössä. Voit nukkua yösi rauhassa, voimala rakentuu sovitussa aikataulussa juuri suunnitelmien mukaisesti.

Asennuksen jälkeen

04

Kun kohde on asennettu ja kytketty sähköverkkoon, lähetämme sinulle laskun ja erittelyt kotitalousvähennystä varten. Voit maksaa myös kohteen erissä. Rahoituskumppanimme on Osuuspankki.

Asennuksen jälkeen emme häviä mihinkään. Olemme tarvittaessa käytössä ja jatkossakin apuna, jos tulee aurinkosähköön tai sähköön liittyviä kysymyksiä.

Tutustu meidän referensseihin